Publisert den

Sammenligne usikrede lån

Det er viktig å sikre seg det billigste forbrukslånet når man er på jakt etter lån, uansett når på året det er man jakter eller hvilket lån man ønsker å få seg. Det er ikke noe vits å kaste pengene ut av vinduet som min farfar alltid sa. Det er ikke så lett å vite akkurat hvilke lån som passer en eller hvilken bank som gir de beste betingelsene. Det er derfor vokst frem en egen industri av som fokuserer på hvordan man best mulig kan gi deg det lånet du fortjener og samtidig hvordan du kan komme deg unna med denne informasjonen på best mulig vis.

Låneportal

Det finnes mange måter å få best oversikt over lån og samtidig få de beste og laveste rentene. Låneportalen er et viktig hjelpemiddel i denne sammenheng. En låneportal er et sted hvor du kan gå og lese om lån og søke på lån uten at du trenger å bekymre deg for alle de andre bankene der ute. Det finnes veldig mange som ønsker å tilby informasjon om lån og samtidig tilby selve lånene, men det finnes ikke like mange, som på en god måte, klarer å formidle informasjon og lån om flere på en god måte. Fordelen med disse portalene er at du kan søke en gang så får du svar fra mange banker. Det kan man ikke si om de fleste andre tjenestene.

En viktig forskjell mellom alle tilbydere og informasjonsportaler er at disse portalene gjør jobben gratis, som flere andre, men er objektive. Disse portalene tilbyr kun informasjon og ligger ikke i lommen på noen. Det er vanlig at finansagenter og andre kun selger de lånene de har skaffet seg avtaler på. De tjener penger når du tar opp lånet. Informasjonsportaler som loans.no er stedet for deg som ønsker all nyttig informasjon på kun et sted.